Een bruiloft fotograferen is eigenlijk het leukste wat er is. Een hele gave liefdevolle dag meebeleven waar het bruidspaar vaak lang op heeft voorbereid en aan mij als fotografe de eer om alles vast te leggen op foto’s. De sfeerplaatjes, de details, de officiële momenten en alles wat daar nog eens om heen gebeurd. Heb jij er ook al zin in? Om lekker terug te kijken naar een mooi gaaf album met jullie mooiste foto’s er in? Zodra je mij mailt met interesse in mijn fotografie voor jullie bruiloft mail ik jullie om een afspraak te maken om kennis met elkaar te maken. Hier zien we elkaar even, nemen we jullie dag voor zover dat bekend is bij jullie alvast door en kunnen jullie album(s) bekijken. Via de facebookpagina ThirzaFotografie en mijn instagram account #thirzafotografie, kun je het meest recente werk zien. Er is van alles mogelijk. Een aantal pakketten zie je hieronder, de eerste drie zijn voorbeelden zonder album. Daarna een aantal voorbeeldpakketten met een mooi groot ‘weddingbook’ erbij:

De voorbereidingen.

De voorbereidingen van de bruid. Vaak is het een mooi moment om een half uur voordat de bruidegom de bruid komt ophalen om vast te laten leggen hoe de bruid in haar jurk wordt gehesen, de laatste details van haar, make-up en sieraden wordt gedaan om vervolgens haar bruidegom voor het eerst te zien deze dag.

De eerste blik.

Hét moment. Je hebt mekaar nog niet gezien en ook wat de ander aantrekt is al maanden een ‘geheim’ voor de ander. De eerste blik die iedereen vaak weer om een andere manier vormgeeft. Je ziet elkaar in een mooie omgeving waar jullie ook de reportage laten maken bijvoorbeeld of een mooie ruimte in huis. Traditie is vaak nog steeds wel dat de bruidegom zijn bruid ophaalt bij het ouderlijk huis van de bruid en aanbelt. Kortom, hier kun je ook lekker een eigen manier aan geven. En het mooiste is dat elke manier goed is! Dus ook wat jullie bedenken.

De fotoreportage.

De rest van de dag is vaak heel erg wisselend bij iedereen. De een gaat gelijk over tot de fotoreportage voordat ze de rest van alle gasten zien. Andere gaan eerst trouwen voor de wet en gaan tussen alle festiviteiten door nog even samen erop uit voor de fotoreportage. Bij de fotoreportage nemen we lekker de tijd en doen we het lekker relaxed. Vinden jullie het lastig om op de foto te gaan of denk je dat je er niet voor gemaakt ben 😉 ik help jullie door middel van simpele, maar vooral leuke opdrachten/oefeningen om samen te genieten van de fotoreportage en vervolgens ook nog eens toffe foto’s van jullie samen te hebben.

De ceremonie.

Bij de ceremonie (zowel voor de wet als in de kerk) krijg ik vaak te horen dat ik onzichtbaar aanwezig ben en foto’s van alle momenten heb vastgelegd. Dat is leuk om te horen, want dat is ook mijn doel. Ik geef geen enkele aanwijzing, ik fotograaf wat er gebeurt. Zoals het is, zoals het was, zoals jullie je dag straks herinneren.

Taart aansnijden en de groepsfoto’s.

Taart aansnijden en borrelen. Vaak is dat ook het perfecte moment om daarna nog met een aantal dierbaren op de foto te gaan. Ik vraag jullie van tevoren te bedenken met wie je op de foto wilt zodat je geen groepsfoto vergeet die je wel graag had willen maken. Het gebeurt tegenwoordig ook vaak genoeg dat er geen groepsfoto’s gemaakt worden, dit is uiteraard helemaal wat jullie zelf willen.

Kerkdienst.

Het kan een hele volle dag zijn met ook een kerkdienst erbij, of jullie zijn al voor de wet getrouwd en vieren het alleen nog in de kerk. Ik ben bekend en ervaren met de tradities en wensen in een kerkdienst, dus dit is geen enkel probleem. Ook tijdens deze ceremonie zal ik onzichtbaar aanwezig zijn en toch al jullie mooie momenten vastleggen op beeld.

Feest.

De afsluiter van de dag is toch wel vaak het feest. Vrienden, overige familie en collega’s sluiten dan vaak aan. De avond wordt misschien geopend met een openingsdans waar jullie flink op geoefend hebben of de avond wordt gevuld met leuke stukjes van aanwezigen. Leuk om het verhaal compleet te maken en in elk geval een deel van de avond vast te laten leggen.

Prijzen.

Inbegrepen bij elke reportage is een selectie en volledige nabewerking van de foto’s. De selectie foto’s wordt per foto nagelopen en tot het perfecte plaatje gemaakt. De fotoselectie ontvang je thuis op een USB. Bij deze trouwreportage ontvang je van mij een mini album cadeau.

Wedding A | 4 uur aaneengesloten fotografie | € 795,- 

Wedding B | 6 uur aaneengesloten fotografie | € 1095,-

Wedding C | 8 uur aaneengesloten fotografie | € 1395,-

En wat is er dan nog mooier om een groot trouwalbum erbij te krijgen. Een groot album die gaaf staat om neer te zetten in de kamer, jullie kiezen zelf je kleur en omslag. Maar heerlijk om in terug te kijken naar jullie grote dag. Nadat ik jullie de foto’s heb gemaild stuur ik jullie een opzet voor het album en kunnen jullie zelf je album aanpassen zodat het volledig naar jullie wens wordt met jullie mooiste foto’s erin. Hieronder de mogelijkheden inclusief trouwalbum.

Wedding D | 4 uur fotografie + album 30×30 incl. 20 spreads (40 pagina’s) | € 1195,- 

Wedding E | 6 uur fotografie + album 30×30 incl. 20 spreads (40 pagina’s) | € 1495,- 

Wedding F | 8 uur fotografie + album 30×30 incl. 20 spreads (40 pagina’s) | € 1795,- 


Stuur een bericht om te zien of jullie datum nog vrij is!