Leuk dat je op de website komt kijken en ook wat meer over mij wilt weten: de fotografe achter ThirzaFotografie! Het verbaast je dan vast niet dat ik Thirza heet…

Haarlem & Hattem
Ik woon sinds de zomer van 2020 in Hattem samen met mijn man (dit jaar 15 jaar getrouwd) en 2 zonen (7 jaar en 5 jaar). Ik ben geboren in Haarlem en hier hebben we na ons trouwen samen zo’n 10 jaar gewoond voordat we naar Hattem verhuisde. Ik ben dus ook nog geregeld in Haarlem te vinden voor lieve, vaste klanten, maar uiteraard ook nieuwe klanten!

Juf, fotograaf, vooral creatief
Toen ik jonger was wilde ik van alles worden, ik vind heel veel dingen leuk. En nog steeds. In Haarlem was ik 8 jaar lang werkzaam als juf in een groep 7/8. Ook heel leuk om te doen! Na de verhuizing kreeg ik de tijd en kans om mij meer te richten op het creatieve vlak. Ik ben onwijs graag creatief bezig en dit is ook in allerlei foto’s terug te zien. Ik denk ook graag mee bij ideeën. Ik ontwikkel ook leuke producten en verkoop deze via mijn andere bedrijf: ThirzaDesign. En nu sta ik ook anderhalf jaar voor een taalklas met Oekraïense kinderen op de maandag en dinsdag.

Wist je dat ik dol ben op
… plannen, ToDo lijstjes maken en dan lekker afstrepen
… notitieboekjes en ander soorten papierblokken, ik heb er meerdere in huis zonder bestemming nog
… ontbijtje, lunch of diner buiten de deur
… foto’s bewerken tot plaatjes, kijk er dan ook een paar keer op een dag naar. Wat een toffe plaat is het geworden!
… God, ik ben christen en luister graag muziek of lees goede boeken hierover.
… pizza Hawaii! Zoo lekker!
… het huis opruimen laat op de avond. Ben echt een avondmens, kom niet graag te vroeg mijn bed uit, maar heb vaak de meeste energie in de avond.
… vakantie. Wie niet 😉 Heerlijk weg met mijn mannen. De laatste tijd vooral kamperen en dat bevalt ons erg goed. Lekker buitenleven.
… ideeën uitwerken tot iets tastbaars – ThirzaDesign, mijn andere bedrijfje waar ik een hoop creativiteit in kwijt kan.