Een minishoot met jouw kinderen of met jouw gezin. Je baby’tje of je peuters of je al volwassen kinderen. Misschien kunnen ze allemaal wel, of misschien is dit wel een hele leuke alleen samen met je dochter of je zoon te doen. Deze Moederdag Minishoot is voor moeders en hun kind(eren) of jouw gezinnetje. Geen geposeerde foto’s, althans zo min mogelijk en even 20 minuten volledig de tijd voor elkaar. Zeg nou eerlijk, wat is 20 minuten op een dag of wellicht een mensenleven nou eigenlijk. En vind je dat dat inderdaad geen tijd is kun je altijd nog even samen de stad induiken en misschien wel een nieuwe stad voor jullie. Deze actie vindt namelijk op 2 verschillende zaterdagen en 2 verschillende steden plaats <3 En geloof mij een fotoshoot is een ideaal cadeau voor moeders. Een herinnering voor nu en later die voor altijd is vastgelegd.

Er zijn in elke stad 5 plekjes beschikbaar en vol is ook echt vol. Klik op de stad van jouw keuze om te zien welke tijden nog beschikbaar zijn.

De kosten voor deze Moederdag Minishoot zijn standaard 55 euro, en het extra toffe hiervan is dat van elke shoot 5 euro naar steunfonds de Mama’s wordt gedoneerd. Om ook de mama’s op een andere plek hulp te bieden waar ze dat nodig hebben. Dus leuk voor jou of je moeder en tegelijkertijd een mooi doel steunen <3

Voor die 55 euro mag je uit een galerij 3 foto’s kiezen die je digitaal krijgt.

Je kunt ook gelijk voor een ander mooi pakket kiezen, dat is dan net wat voordeliger dan dat je het daarna nabesteld. Maar dat is dus ook mogelijk, nabestellen van meerdere foto’s of producten.

Pakket I: 3 digitale foto’s naar keuze – 55 euro
Pakket II: 5 digitale foto’s naar keuze – 75 euro
Pakket III: 10 digitale foto’s naar keuze + foto accordeon* met jullie favorieten – 125 euro

*Foto accordeon (een voorbeeld ervan hieronder, binnenkort volgt een variant met bovenstaande foto’s)