Straks is iedereen weer ouder of er gaan misschien een paar binnenkort op kamers, oma is jarig en er moet een leuke nieuwe foto op haar kast komen te staan of gewoon omdat het hartstikke leuk is. Er zijn wel tientallen redenen te bedenken waarom je met je gezin gewoon eens lekker op de foto moet gaan. Tijdens de fotoreportage kun je ook samen met je broer/zus of je ouders apart en ook nog individueel voor een nieuwe linked-in foto of ander social media. Er is van alles mogelijk in de tijd die we hebben. Hieronder een aantal opties. Heb je een vraag over één van de opties stuur dan even een berichtje via het contactformulier en natuurlijk ook als je een afspraak wilt maken!

FAMILY & BIG FAMILY

Fotoreportage Family – t/m 8 personen
– fotoreportage van ongeveer 45 á 60 minuten op locatie (binnen of buiten)
– allerlei combinaties en ook individuele portretfoto’s naar keuze
– inclusief selectie digitale bestanden in hoge resolutie (minimaal 25)
€ 199,-

Fotoreportage BigFamily – t/m 12 personen
– fotoreportage van ongeveer 45 á 60 minuten op locatie (binnen of buiten)
– allerlei combinaties en ook individuele portretfoto’s naar keuze
– inclusief selectie digitale bestanden in hoge resolutie (minimaal 25)
– elke persoon extra kost €10 euro extra
€ 249,- 


FAMILY MOMENT

Zijn er jonge kinderen in het gezin of wil je liever niet al te geposeerde foto’s dan kun je kiezen voor Family Moment. Ik ga een moment met jullie mee, dit kan thuis zijn (spelletjes spelen, stoeien, koekjes bakken) of ergens op een locatie. Een park, een speeltuin, … waar jullie doen wat jullie altijd doen. Lekker samen zijn, genieten en ondertussen maak ik foto’s van jullie gezin. Foto’s zoals de kinderen echt zijn, zoals jullie echt zijn, zoals jullie gezin echt is! Een waardevolle herinnering, ook voor later.

Family Moment
– Fotoreportage van ongeveer 60 a 90minuten bij jullie thuis of op locatie
– Fotoreportage zonder geposeerde momenten, dus echt wat er zich bij jullie afspeelt
– inclusief selectie digitale bestanden (minimaal 50)
– inclusief mini-album met jullie eigen favoriete foto’s.
€ 249,- 

Family Moment fotoreportage is per uur uit te breiden, per uur komt er dan € 125,- bij en ongeveer 25 foto’s per uur extra.


MINISHOOT

Ook kan ik mij voorstellen dat je ‘gewoon’ een aantal goede foto’s van de kinderen wilt hebben of van het gezin, maar dan wel geposeerd. Terwijl je wellicht al weet dat de kinderen niet lang stil kunnen of willen zitten. Of dat je het gewoon lekker kort wilt houden. Hiervoor is er de Minishoot.

Minishoot (t/m 5 personen)
– Fotoreportage van ongeveer 20 a 30 minuten bij jullie thuis of op locatie
– inclusief 5 digitale bestanden (meer foto’s bij te bestellen na de fotoreportage)
€ 125,- 


Alle fotoreportages zijn exclusief eventuele reiskosten – vraag gerust even informatie hier over op. In Haarlem en omstreken plan ik vaak meerdere fotoreportages op 1 dag zodat reiskosten gedeeld kunnen worden.