Kerst Minishoot

Kerst Minishoot

Dit jaar worden er voor het eerst deze kerst minishoots aangeboden. Een fotoshoot van max. 30 minuten waarin je met je partner of je gezin een kerstboom tussen de kerstbomen versiert met slinger, lampjes en ballen. Om vervolgens samen op de foto te gaan bij jullie eigen versierde kerstboom. Een kerstkaart maken samen? Dan heb je er zo gelijk eentje 😉 Een gezellig moment samen, spontane foto’s van jullie samen en je steunt ook nog eens een lokaal goed doel! Want de helft van de opbrengst van de minishoot gaat naar kinderboerderij ’t Dijkweitje’ in Hattem.

Je kunt een mailtje sturen naar info@thirzafotografie.nl of een berichtje via het contactformulier sturen en daarin aangeven welke dag je graag een plekje wilt reserveren voor de kerst minishoot (zaterdag 11 december of zaterdag 18 december) en voorkeur voor een tijd op deze dag.

De kosten voor de kerst mini-shoot zijn 50 euro (waarvan dus 25 euro aan de kinderboerderij wordt gedoneerd) en daarvoor ontvang je 7 digitale foto’s naar keuze. (eventueel meer foto’s zijn bij te bestellen).

.
.
Portret zwarte achtergrond

In het najaar reserveer ik een dag in Haarlem en een dag in Hattem om portretten te maken met een zwarte achtergrond. Dit jaar:

-zaterdag 20 november in Haarlem
-zaterdag 27 november in Hattem

Stuur een mailtje of reageer via het contactformulier om te zien of er nog een plekje vrij is. Je ontvangt 2 digitale foto’s naar keuze per persoon.
Kosten per persoon zijn 29,95 euro en twee personen voor 50 euro.