Lovely Memory

De vrije vertaling van Lovely Memory is ook wel liefdevolle herinnering. Je geliefd voelen, je geliefd weten en ditzelfde gevoel ook aan de ander geven. Tijdens een Lovely Memory shoot heb je tijd met en voor elkaar. Tijd om elkaar weer even geliefd te laten voelen.

We beginnen met een aantal leuke oefeningen om vervolgens samen meer de diepte in te gaan. ‘We’ in dit geval zijn jullie. Ik sta hier volledig buiten en maak foto’s van jullie momenten samen. Dit doe ik op ruimte afstand. Wat jullie met elkaar delen is voor jullie. Ik leg graag dit moment vast met liefde.

Voorafgaand aan de Lovely Memory shoot deel ik een vragenlijst om jullie voor te bereiden op een geweldig toffe tijd met daarna heel mooie resultaten. Vaak waren de reacties na de shoot, ‘de shoot is al geweldig op zich, en toen kregen we ook nog de meest geweldige foto’s. Wat een herinnering!’ Na de Lovely Memory shoot ga ik de foto’s bewerken en klaarmaken om jullie een mooie selectie te kunnen sturen. Daarnaast verwerk ik de foto’s en een aantal antwoorden uit de vragenlijst in een mooi album. Een album om heerlijk van te genieten, nu, maar ook in de toekomst.

Je kunt de Lovely Memory fotoshoot ook cadeau geven <3 Als pakket is het voordeliger, maar alles is ook los te boeken.

Wanneer je de fotoshoot (ca. 1 a 1,5 uur) + digitale bestanden in één keer boekt krijg je korting en betaal je
€ 175,-

Als je voor het gehele pakket in één keer wilt gaan: Fotoshoot (ca. 1 a 1,5 uur), digitale bestanden en het album betaal je
€ 250-

Fotoshoot Lovely Memory (ook in cadeaubon beschikbaar)
€ 99,-
Selectie digitale bestanden in HR
€ 99,-
Album 20×20 met de mooiste foto’s en tekst uit de vragenlijst
€ 99,-