Wedding Martijn & Jeanine

Gepubliceerd oktober 16, 2018 in Uncategorized

Vrijdag 7 september was de grote dag van Martijn & Jeanine. Bij hun eigen huis kwam ik aan toen hun dochtertje net wakker was. Zij werd door haar mooie mama aangekleed in een bijna net zo mooi jurk als haar mama… Daarna gingen we voor de fotoreportage naar hun achtertuin, het mooie Groenendaal! Met alle veelzijdige plekjes, heerlijk! Vervolgens reden we de hoek om en kwamen we voor het burgelijk huwelijk bij het stadhuis van Heemstede aan. Prachtige locaties, zo dicht op elkaar. Na de ceremonie vertrokken we naar Club Nautique aan Zee, waar de gasten lekker konden borrelen, we een korte fotoreportage deden (de poncho’s? Dat was een leuk extraatje die past bij hun 1e ontmoeting ;)) voordat iedereen er was en nog een aantal groepsfoto’s. Toen zat het er voor mij op deze dag… ik heb genoten! Genieten jullie ook mee van een kleine selectie?

 

No Response to “Wedding Martijn & Jeanine”

Leave a Comment