Wedding Boudewijn & Anouk

Gepubliceerd september 30, 2018 in Wedding

Op vrijdag 31 augustus was het dé dag!
Ik startte bij de bruidegom in zijn ouderlijk huis, vervolgens ging ik door naar de bruid die bezig was met alle voorbereidingen en hun mooie kleine dochtertje die niet wilde slapen, maar lekker alles mee wilde maken! De bruidegom haalde zijn kleine bruidje op om vervolgens zijn bruid op te wachten bij Villa Westend waar de ceremonie lekker buiten kon! Geweldig!
Na de ceremonie werd de taart aangesneden en volgde er een fotoreportage in de mooie groene omgeving. Ik was bij een klein stukje begin van het diner en kwam in de avond terug voor een heerlijk feestje! Het was genieten, en ik laat jullie nu een (heel klein) beetje meegenieten van een aantal foto’s van de vele die ik heb 😉

No Response to “Wedding Boudewijn & Anouk”

Leave a Comment