Geboorte Tigo

Gepubliceerd augustus 18, 2018 in Uncategorized

De tijd gaat zo hard!
Het is alweer een jaar geleden, ja deze kleine man is alweer 1 jaar geworden vandaag, dat ik bij de bevalling mocht zijn van deze stoere moeder. Ze appte mij in de ochtend dat het wel wat aan het rommelen was (uur of 8), dus dat het goed was om te komen. Ze had ook de verloskundige (Janneke van verloskundige praktijk Haarlem Noord) gebeld. Het is de 3e en de andere twee gingen vrij vlot dus zowel ik als de verloskundige stonden niet veel later op de stoep… en dat was maar goed ook!
In het begin konden we nog wel wat kletsen, maar de weeën werden steeds heftiger dus om een uur of 9 was het heel stil en rustig in de kamer. Zo’n kleine 2 uur werd er onwijs hard gewerkt/geconcentreerd door deze stoere moeder, ik was nooit eerder bij een bevalling geweest, maar ik wist wel wat weeën waren. Ik kon zien dat het geen pretje was, maar wat deed moeder het onwijs goed en knap! Respect! En uiteraard ook de steun van papa niet te vergeten.
Om 10:44 kwam Tigo ter wereld, gezond en wel, hoera! En natuurlijk kwamen zijn trotse broer en zus ook kijken hoe hun lieve nieuwe broertje eruit zag.
Een eer om erbij te mogen zijn en foto’s te maken, een mooi album afgeleverd als herinnering en een paar foto’s om te delen op de website:

       

No Response to “Geboorte Tigo”

Leave a Comment