Newborn Lifestyle Amsterdam

Gepubliceerd januari 18, 2018 in Lifestyle, NEWBORN

In april 2017 was het een klein feestje in Amsterdam, Hugo was geboren en zijn papa en mama wilde graag een fotoreportage nu hij nog zo klein was. Hugo had een hele mooie eigen kamer, dus daar hebben we dan ook zeker gebruik van gemaakt. En wat was hij lekker chill en relaxed. Veel knuffelen met papa en mama en ook af en toe even alleen liggen vond hij prima. Ik moet zeggen, Newborn Lifestyle vind ik zo gaaf om te doen. De kleine is lekker in zijn eigen omgeving, mag weten hoe hij ligt en er wordt lekker veel met papa en mama geknuffeld dus die komen ook veel met de kleine op de foto <3

Twijfelde je nog? Niet doen, gewoon een afspraak maken voor een newborn lifestyle shoot en genieten! Je kunt zo’n shoot natuurlijk ook cadeau geven <3

No Response to “Newborn Lifestyle Amsterdam”

Leave a Comment