Egbert & Thirza

Gepubliceerd januari 11, 2018 in Wedding

Terug naar de zomer… aan het eind van het schooljaar, begin van de zomervakantie trouwden Egbert & Thirza! Wellicht herken je het stel nog wel van de winterse sneeuw fotoreportage: https://www.thirzafotografie.nl/?p=2843

Op hun zomerse trouwkaart stonden winterse foto’s van de fotoreportage, te leuk! Zo’n heerlijk contrast! En wat hadden ze dan ook op hun bruiloft supermooi weer! Een fijne lange dag vol familie en vrienden van Egbert & Thirza. Hij haalde zijn bruid op bij hun nieuwe huis en de rest van de familie stond buiten mee te genieten terwijl hij zijn ogen gesloten hield tot Thirza helemaal buiten was in haar prachtige jurk! Daarna vertrokken we met het hele gezelschap naar Elswout voor familiefoto’s (zo gaaf om voor die momenten ook direct een mooie fotolocatie uit te kiezen!) Na de familiefoto’s ging ik verder met een fotoreportage van bruid en bruidegom. Een extra mooi tintje aan dit geheel was dat ze hun beloften samen ook hier deden. Beloftes die ze elkaar doen, dus ook wel heel mooi vind ik om dat samen te doen!

Na de fotoreportage volgde er een kerkdienst in de Immanuel gemeente met een toffe muziekband, dat maakte het ook direct een extra feestje. Een kerkdienst waarin werd gevierd! Na de kerkdienst volgde ik het bruidspaar naar het strand voor een kleine reportage samen en met hun vrienden en een kleine impressie van de borrel voor het eten.

In de avond kwam ik weer terug, want een openingsdans waarin de bruid (danslerares) een andere jurk aan zou trekken omdat het een hele toffe dans ging worden, mocht ik natuurlijk niet missen 😉 genieten jullie nog even mee van een mooie wedding in juli…

 

No Response to “Egbert & Thirza”

Leave a Comment