Roy & Anne

Gepubliceerd november 29, 2017 in Wedding

De komende tijd gooien we een aantal “throw backs” op de blog 🙂 Met dit koude weer is het toch ook wel lekker om naar wat warme dagen foto’s te kijken. En er zijn nog een aantal shoots die ik graag nog even deel, omdat ze zo gaaf zijn.

De eerste is de wedding van Roy & Anne op 1 juli afgelopen zomer. Een heerlijk weertje, gelukkig maar, want Roy kwam zijn Anne halen met de bakfiets en daar hebben ze de locaties mee afgefietst. Anne had overnacht in een mooie B&B in hartje Haarlem en samen vertrokken ze vanuit daar naar het stadhuis. Hier verzamelden allerlei vrienden en familie. Na de ceremonie gingen de vrienden en familie alvast naar de feestlocatie en gingen wij voor de fotoreportage hartje Haarlem in. Ik hou van Haarlem!

Bij Meneer Frans was een gezellige borrel en dit sloot later aan op het diner. In de avond is er nog een gezellig feestje gevierd, maar mijn dag stopte na het voorgerecht. Een dag met mooi weer, een heerlijk stel, prachtige locaties… kortom; topdag!

 

No Response to “Roy & Anne”

Leave a Comment