Family Jansma

Gepubliceerd juli 25, 2016 in Family

Al enige tijd stond deze shoot gepland op een warme zomeravond en yes! Wat een zon en lekker warm 🙂 We begonnen op het strand en in de duinen, maar hier was zoveel zon – of zo weinig wolken, dat we naar ‘t Wed vertrokken. Het zonnetje ging al wat lager staan. Het doel was gezinsfoto’s, nou dat is wel gelukt. Netjes op een rijtje hoefde niet (lukte ook bijna niet 😉 maar wat heb ik genoten van dit gezin! Ze zijn inmiddels al van alle foto’s aan het genieten, maar ik wil jullie ook nog even mee laten genieten!

 

Ook een fotoshoot met je gezin?! Nog maar een paar plekjes in de zomermaanden -vooral zaterdagen zijn schaars…maar avonden zijn veel mooier!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

No Response to “Family Jansma”

Leave a Comment