Wedding met pannenkoeken

Gepubliceerd juni 2, 2016 in Wedding

Vrijdag 22 april, een prachtig zonnige dag en dé dag van dit bruidspaar. In de ochtend kwam ik bij de bruid thuis waar ze in de make-up zat om vervolgens haar onwijs toffe jurk aan te doen! Een hele mooie unieke! Bij haar ouderlijk huis kwam de bruidegom haar ophalen in en te gekke auto! En gelukkig konden ze lekker met het dak open rijden, want het was heerlijk weer! We vertrokken naar onze fotolocatie: Elswout! Hierna werden ze opgewacht door de daggasten bij pannenkoekenrestaurant; Konijnenberg in Heemstede. Hier was de lunch, en je raadt het al…de lunch was een heerlijke pannenkoek! Toen iedereen zijn pannenkoek ophad kwam er nog een geweldige verrassing voorrijden, namelijk een bus, een dubbeldekker bus! Voor alle daggasten om hen in eerste instantie te vervoeren naar het gemeentehuis in Haarlem. De kermis stond daar klaar, dus het was een drukke bedoeling en ook in de prachtige Gravenzaal was het een drukte, er waren veel mensen gekomen, zelfs de klas van de  bruid die aan het eind buiten klaarstond met bogen en een heel leuk lied speciaal voor het bruidspaar! Vervolgens kon buiten de taart worden aangesneden op Landgoed Groenendaal. Tijdens het eten ben ik even naar huis gegaan om vervolgens in de kerkdienst weer verder te fotograferen.Een bijzonder mooie kerkdienst! Een kerkdienst met prachtige geloften, heel lieve bedankwoorden van het bruidspaar naar de ouders van hun partner en een heel vrolijke dienst met heerlijke liederen! Tot slot ben ik nog even mee geweest om af te sluiten op het nog steeds prachtige Landgoed Groenendaal! 🙂

Het bruidspaar heeft alle foto’s al mogen ontvangen, hier een grote BLOG over hun grote dag! Geniet je mee?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

No Response to “Wedding met pannenkoeken”

Leave a Comment