Mr & Mrs Arkema

Gepubliceerd november 24, 2015 in Wedding

Het was op een echte herfstige dag in oktober dat Johan & Marieke gingen trouwen! Ieder in een eigen kamer maakte ze zich klaar voor de grote dag om vervolgens als bruid van de trap af te lopen op weg naar de bruidegom en de rest van de dag. We maakten de foto’s op de prachtige locatie; Ruïne van Brederode in Velsen en vertrokken vervolgens richting Landgoed Groenendaal waar de daggasten hen opwachtten. Na een korte lunch was het tijd voor het burgerlijk huwelijk die ook plaatsvond op het Landgoed! Daarna werd de prachtige taart aangesneden waarvan het bovenstuk van chocolade was gemaakt en een exacte kopie van de trouwkaart, gaaf! Na het aansnijden van de taart maakten ze enkele groepsfoto’s en gingen de daggasten vervolgens lekker borrelen tot het avondeten opgediend zou worden. ‘s Avonds met de kerkdienst zag ik hen weer in Bennebroek en sloten ze vervolgens de dag af met een feest met een ontzettend gave, stoere openingsdans!! Tof dat ik er bij mocht zijn en al het moois mocht vastleggen deze dag! 🙂

BlogJ&M_ThirzaFotografie (1) BlogJ&M_ThirzaFotografie (2) BlogJ&M_ThirzaFotografie (3) BlogJ&M_ThirzaFotografie (4) BlogJ&M_ThirzaFotografie (5) BlogJ&M_ThirzaFotografie (6) BlogJ&M_ThirzaFotografie (7) BlogJ&M_ThirzaFotografie (8) BlogJ&M_ThirzaFotografie (9) BlogJ&M_ThirzaFotografie (10) BlogJ&M_ThirzaFotografie (11) BlogJ&M_ThirzaFotografie (12) BlogJ&M_ThirzaFotografie (13) BlogJ&M_ThirzaFotografie (14) BlogJ&M_ThirzaFotografie (15) BlogJ&M_ThirzaFotografie (16) BlogJ&M_ThirzaFotografie (17) BlogJ&M_ThirzaFotografie (18) BlogJ&M_ThirzaFotografie (19) BlogJ&M_ThirzaFotografie (20) BlogJ&M_ThirzaFotografie (21) BlogJ&M_ThirzaFotografie (22) BlogJ&M_ThirzaFotografie (23) BlogJ&M_ThirzaFotografie (24) BlogJ&M_ThirzaFotografie (25) BlogJ&M_ThirzaFotografie (26) BlogJ&M_ThirzaFotografie (27) BlogJ&M_ThirzaFotografie (28) BlogJ&M_ThirzaFotografie (29) BlogJ&M_ThirzaFotografie (30) BlogJ&M_ThirzaFotografie (31) BlogJ&M_ThirzaFotografie (32) BlogJ&M_ThirzaFotografie (33)

 

No Response to “Mr & Mrs Arkema”

Leave a Comment