Mr & Mrs Tamminga

Gepubliceerd oktober 20, 2015 in Wedding

Donderdag 24 september. Er was lang naar uitgekeken… Wim had Janneke in de ochtend al opgehaald bij haar ouderlijk huis en ik zag hen voor het eerst bij Havenrijk, waar ze het feest grotendeels van de dag zouden doorbrengen met hun gasten. Vanaf hier vertrokken we richting station Uitgeest voor een aantal stoerdere foto’s en na een kort moment hier gingen we door richting het bos/duin waar we de rest van de fotoreportage afmaakten. We hadden veel bekijks 😉 het was heel gezellig!

Op Havenrijk werden ze daarna opgewacht door hun daggasten waarnaar ze lekker even gingen lunchen voordat het stadhuis van Uitgeest de deuren voor hen opendeed. We hebben deze dag weinig zon gezien en eigenlijk iets te veel regen, maar niemand hoorden we klagen, zelfs na het gemeentehuis en het aansnijden van de taart toen we groepsfoto’s in de regen maakten vond iedereen dat prima! Heerlijk! Na de groepsfoto’s heb ik de groep eventjes verlaten om hen weer terug te zien in de Petrakerk in Ijmuiden voor de kerkdienst ‘s avonds.

Mr & Mrs Tamminga, een eerste kleine selectie van jullie grote dag! Geniet ervan 🙂1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

 

No Response to “Mr & Mrs Tamminga”

Leave a Comment