Mr & Mrs Nauta

Gepubliceerd september 28, 2015 in Wedding

Vrijdag 28 augustus, dé dag van Matthijs & Dorina! Het stel wat als pre-weddingshoot een heel erg gave vintageshoot had gedaan (heeft u die al gezien op de blog). Op een onwijs zonnige zomerdag deze 28 augustus stapte zij letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje!

Vroeg uit de veren, want Friesland is een eind rijden vanuit Haarlem vertrok ik ‘s morgens vroeg. Helaas was ik de hele nacht ziek geweest en was het ‘s ochtends niet veel beter, maar ik wilde het liefst niets van deze dag missen! Onderweg twee keer stoppen… ik legde de voorbereiding van Dorina vast die door haar gezin in haar jurk werd geholpen en de ontmoeting voor de deur van haar ouderlijk huis toen haar Matthijs haar kwam halen. Vervolgens reden we door naar de locatie van de fotoreportage. Wat was het perfect weer!

Helaas won toen de ‘griep/zwangerschap’ (ik weet het nog steeds niet) van mij en heb ik de hulp ingeroepen van topper AriebruinsmA die de dag vanaf dit moment overnam. Ik heb alle foto’s van hem ontvangen en heb vooral kunnen meegenieten op de foto’s tijdens het bewerken ervan.

Een boottocht met prachtig zonnig weer waar het burgerlijk huwelijk plaatsvond, de toost en het aansnijden van de taart.

Daarna aangekomen bij Picknickers waar iedereen lekker kon ontspannen, er groepsfoto’s gemaakt konden worden en de bbq aan ging. Als ik het zo allemaal terug vertel en de foto’s bekijk…Man! Wat was ik er graag bij geweest! 🙂 Dat kan alleen maar heerlijk genieten zijn geweest! Na het diner trouwde het bruidspaar in een mooi kerkje en sloten ze de dag af met een mooi feest!

Matthijs & Dorina! De rest van de foto’s, daar wordt aan gewerkt, en komen snel jullie kant op. Samen met een prachtig album zodat jullie heerlijk kunnen terugkijken op deze geweldige dag! Dank voor jullie vertrouwen, geduld en begrip! Geniet van de eerste selectie foto’s! <3

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 20a 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 32 33 35343637

 

No Response to “Mr & Mrs Nauta”

Leave a Comment