Rene & Marloes

Gepubliceerd mei 26, 2015 in Wedding

1 mei –  de grote dag voor Rene & Marloes. De dag dat ik aankwam bij het huis van het bruidspaar, waar de bruid boven vol spanning wachtte tot haar bruidegom arriveerde. Hij stond haar in de woonkamer op te wachten waar ook beide gezinnen stonden te wachten op zijn bruid.

Vanaf daar vertrokken we via de bollenvelden naar de plek waar zij de rest van de dag zouden doorbrengen. Alles op één locatie, heerlijk! Landgoed Groenendaal was de plek.

Gasten verzamelden zich hier voor het landgoed en ook de klas van juf Marloes was erbij met een aantal toffe taken tijdens de dag. Het was zulk mooi weer dat ze buiten konden trouwen, de groepsfoto’s lekker in de tuin van het Landgoed en een heel erg korte fotoreportage in de omgeving.

Na het diner begon het aansnijden van de taart en de kinderdisco waar ook de klas van juf Marloes met stukjes en cadeaus klaarstond!

Kortom een enorm gezellige dag met een prachtig bruidspaar!

1 2  4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  20 21 22

No Response to “Rene & Marloes”

Leave a Comment